Meteen naar de inhoud

Particuliere verhuizingen

Particulier verhuizen

Bent u opzoek naar een zorgeloze, soepel verlopende verhuizing? Dan bent u bij Oranje Movers aan het juiste adres.

Verhuizen naar een andere omgeving, een nieuwe woning, hoe dichter de verhuisdatum nadert, hoe meer de druk en stress toenemen. Het is een spannende periode waarbij u graag wilt kunnen vertrouwen op een betrokken verhuizer. Iemand die u adviseert wanneer u het zelf niet meer overziet, iemand die correcte prijzen hanteert en die netjes met uw persoonlijke spullen omgaat, die tevens zijn verzekerd.

Oranje Movers verzorgt uw verhuizing tot in de puntjes. Daarnaast biedt Oranje Movers vele extra’s, zoals een in- en uitpakservice, een schoonmaakservice, de handymanservice etc. Onze verhuisservice is modulair, dat wil zeggen dat u bepaald wat wij voor u doen. U kunt ons inzetten voor een volledig verzorgde verhuizing of voor specifieke klussen.

Expert in particuliere verhuizingen

Bij Oranje Movers bent u verzekerd van ervaring, kwalitatieve service en professionaliteit. Al jarenlang verzorgen en faciliteren wij particuliere verhuizingen in binnen- en buitenland. Onze verhuizers zijn echte vakmannen, die precies weten hoe uw verhuizing het voorspoedigst verloopt. Naast de nodige ervaring, nemen zij ook een goed humeur mee. Zo wordt uw verhuizing een dag waar u goede herinneringen aan zult bewaren.

  • Maandelijks meer dan 200 verhuizingen
  • Binnen- en buitenlandse verhuizingen
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Professionele werkwijze

Services Oranje Movers

In- en uitpakservice

Soms heeft u “extra handen” nodig. Handen die u helpen met het in- en uitpakken bijvoorbeeld. Als ervaren verhuizers, is dit voor ons dagelijkse kost. Wij weten van aanpakken, zijn efficiënt en helpen u graag verder.

Schoonmaakservice

Onze schoonmaakservice beperkt zich niet alleen tot de schoonmaak van uw nieuwe woning, maar ook de oude woning wordt onderhanden genomen. Wij zullen de schoonmaak van zowel uw oude woning als uw nieuwe woning volledig uitvoeren, zodat de oude woning klaar is voor de oplevering en de nieuwe woning ingetreden kan worden. Hierbij behoort ook het afvoeren van overtollig huisraad.

Handymanservice

U kunt de handyman van Oranje Movers inschakelen voor kleine klussen, zoals het installeren van audio- en videoapparatuur, het wegwerken van bekabeling, het ophangen van lampen, schilderijen en gordijnrails.  Ook het verrichten van kleine reparaties en herstelwerkzaamheden behoren tot deze service. Onze handyman helpt u graag verder.

Kunst en antiek service

Voor het verhuizen van uw waardevolle inventaris, zoals kunst en antiek, kunt u bij ons terecht. Wij hebben speciaal inpakmateriaal en onze ervaren verhuizers zorgen voor een vakkundig en volledig verzekerde verhuizing.

Inboedel opslag service

Bij uitgestelde oplevering van uw nieuwe woning of als u ruimte tekort komt, kunt u gebruikmaken van onze opslagfaciliteiten. U kunt voor een kortstondige periode of langdurige periode een aantal m2 bij ons huren in de beveiligde opslag van Oranje Movers.

Kies uw korting!

Tot 15% korting op uw verhuisdatum!

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%


Waarom Oranje Movers?

Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar om uw verhuizing uit te voeren.

Bereken in 5 minuten uw verhuiskosten uit op onze website en plan direct uw verhuizing in.

Wij zijn de grootste en voordeligste verhuisservice van Nederland.

U krijgt dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting.

De PERFECTE verhuizing begint met een GRATIS offerte!