Meteen naar de inhoud

Senioren verhuizingen

Seniorenservice

Voor bijna niemand is verhuizen een stressvrije gebeurtenis, maar voor de meeste senioren is verhuizen helemaal een ingrijpende ervaring. Natuurlijk in praktisch opzicht, maar ook op emotioneel vlak. Om deze verhuizing zo rustig en comfortabel mogelijk te laten verlopen, biedt Oranje Movers daarom een speciale seniorenservice aan.

Zo kunnen wij op het vertrekadres alles inpakken en in de nieuwe woning, indien gewenst, weer uitpakken. Wij zorgen er uiteraard ook voor dat in uw nieuwe woning alles weer keurig netjes op zijn plaats komt te staan.

Extra service

Tevens kunt u de oude woning leeg en bezemschoon door ons laten opleveren. Indien de oude woning een huurwoning is, kunnen wij de woning opleveren zoals de betreffende woningbouw dit wenst.

Heeft uw nieuwe woning een likje verf nodig? Wilt u graag nieuwe tapijt of laminaat laten leggen? Geen probleem! Wij verzorgen indien gewenst ook het schilderen, vloeren leggen of andere kluswerkzaamheden voor u. Informeer naar de mogelijkheden van onze seniorenservice en wij verzorgen de verhuizing tot in de puntjes.

Als u ons inschakelt voor de seniorenservice komen wij graag eerst even langs om de boel te inventariseren. Dit kan ook op afstand. Wij geven u vervolgens alle mogelijkheden en u maakt de keuze. Ook stellen wij dan ter plaatse direct een vrijblijvende offerte voor u op.

Kies uw korting!

Tot 15% korting op uw verhuisdatum!

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%


Waarom Oranje Movers?

Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar om uw verhuizing uit te voeren.

Bereken in 5 minuten uw verhuiskosten uit op onze website en plan direct uw verhuizing in.

Wij zijn de grootste en voordeligste verhuisservice van Nederland.

U krijgt dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting.

De PERFECTE verhuizing begint met een GRATIS offerte!