Meteen naar de inhoud

Zakelijke verhuizingen

Verhuizing binnen één gebouw

Uiteraard verzorgt Oranje Movers ook verhuizingen binnen hetzelfde pand/complex. Denk hierbij aan het uitbreiden van uw bedrijf waarbij u meer ruimte nodig heeft. Oranje Movers zorgt ervoor dat al uw apparatuur en meubilair veilig en geordend over komt.

Of naar een andere locatie

Zoals aangegeven verhuizen wij u ook naar een andere locatie. Wij zorgen ervoor (net zoals bij een ‘interne’ verhuizing) dat de werkplekken volgens afspraak weer worden voorbereid. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf de eerstvolgende werkdag na de verhuizing direct weer van start kan gaan. Indien u wenst, sluiten wij computers en/of randapparatuur direct aan.

Verhuizen en doorwerken?

Voor een kleinere kantoorverhuizing bieden wij diverse oplossingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw verhuizing ’s avonds of in het weekend uit te laten voeren. Dit om uw bedrijfsactiviteiten niet te laten beïnvloeden. Doorwerken tijdens uw verhuizing is met deze opties vrijwel altijd mogelijk. Het personeel ondervindt op deze manier geen last van onze werkzaamheden. Zo kunnen wij de werkplekken gemakkelijk verhuizen en herinrichten.

Bij kantoren vanaf vijftig werkplekken, werken wij doorgaans met bezichtigingen. Via deze weg kunnen wij op maat een plan van aanpak opstellen met een vaste prijs. Zo weet u waar u aan toe bent, zowel financieel als operationeel. Het doel van Oranje Movers is om tijdens de verhuizing niet de werkzaamheden van uw bedrijf te laten ontregelen.

Zo kunt u uw kantoor bijvoorbeeld in de avonden of weekenden verhuizen of verhuizen wij u in fases, wanneer het u het best uitkomt. Oranje Movers verhuist alle werkplekken en richt deze alvast in, zodat uw personeel de volgende werkdag direct aan het werk kan. Oranje Movers weet als geen ander hoe fijn het is om zaken te blijven doen, ongeacht de situatie.

Kies uw korting!

Tot 15% korting op uw verhuisdatum!

Direct prijs via offerte formulier

Vandaag nog een offerte

Besparen tot 15%


Waarom Oranje Movers?

Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar om uw verhuizing uit te voeren.

Bereken in 5 minuten uw verhuiskosten uit op onze website en plan direct uw verhuizing in.

Wij zijn de grootste en voordeligste verhuisservice van Nederland.

U krijgt dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte toegestuurd met een menselijke schatting.

De PERFECTE verhuizing begint met een GRATIS offerte!